Ongeacht de activiteiten wordt er dagelijks hetzelfde ritme aangehouden. Op deze manier zullen alle deelnemers tegelijk pauze houden en lunchen. Kijk bij het kopje werkwijze en filosofie hoe de dag ingericht wordt.

De zorg wordt afgenomen in dagdelen*. Als je een hele dag komt zijn dat twee dagdelen. Is dat te zwaar of wil je het in de loop van de tijd opbouwen, dan kun je ook één dagdeel of bijvoorbeeld twee ochtenden per week komen. Bij aanvang van de dagbesteding spreken we dit af. Werk je een bepaalde periode mee, dan kun je altijd meer of minder dagdelen afnemen. Uiteraard met aandacht voor het behouden van de kleinschaligheid.

*1 dagdeel is 4 uur. Alles onder de vier uur geldt dus als één dagdeel, alles boven de vier uur als twee dagdelen.

Dinsdags werken wij in de keuken. Woensdag en vrijdag in de tuin. De dagen worden om en om aangeboden zodat je kunt kiezen voor een combinatie of enkel de keuken of de tuin als dagbesteding.

Dagopbouw
De tijden voor de dagstart en afsluiting zijn in overleg. Sommige deelnemers werken graag een hele dag, anderen bouwen eerst het aantal uren op. Momenteel beginnen de meeste mensen om 09.30/10.00 uur. Eventueel vervoer verzorgd door Moergoed wordt hier op aangepast. We hebben altijd op vaste tijden samen pauze:
Rond 11.00 uur koffie/thee
rond 13.00 uur gezamenlijke biologische lunch

 

Chat openen
1
Hallo,

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit. Start hier dan een whatsapp chat, ik denk graag met je mee.

Groet,

Nanda