Als de bijen in het voorjaar de bloemen van de bramen bestoven hebben, dan kunnen we rond augustus heerlijke bramen plukken. Met deze oogst willen wij natuurlijk wat doen. Daarom biedt Moergoed ook dagbesteding aan in de keuken van Sprankenhof.

We werken van zaadje tot oogst tot (jam)pot. Groente en fruit uit de tuin verwerken wij tot mooie (biologische) producten in de keuken. Deze producten worden onder het Sprankenhof label verkocht in de winkel. Denk aan jam, chutneys en siropen. Maar in het zomerseizoen ook gebak voor verkoop op het terras. En hapjes of lunch voor een groep.

Zoek je voor meerdere dagdelen een gevarieerde dagbesteding dan kan de tuin en de keuken ook gecombineerd worden. Kom gerust eens langs om beide plekken te ervaren. Het is fijn als je van te voren een afspraak maakt.

Dinsdag en donderdag werken wij in de keuken. Woensdag en vrijdag in de tuin. De dagen worden om en om aangeboden zodat de aandacht bij één activiteit blijft.