De boerenkeuken is te midden van de groene omgeving van de tuin. Groenten en fruit uit de tuin wordt door de tuingroep verzameld en naar binnen gebracht.

De keuken is daarnaast ook een plek van samenkomst. We drinken er samen thee, warmen er op. En delen met elkaar hoe het gaat, voor we weer aan het werk gaan. Een gemoedelijke plek om even bij te komen en samen te werken aan mooie producten.

De dagbesteding in de keuken is een arbeidsmatige dagbesteding. Wij maken jams, ijsjes, chutneys en siropen. Taarten worden gebakken voor bezoekers van het boomgaard terras. De zorgkeuken kent geen (tijds-)druk van binnenkomende bestellingen, zoals bij de horeca.

We werken samen van zaadje tot oogst tot potje. Groente en fruit uit de tuin verwerken wij tot mooie (biologische) producten in de keuken. Deze producten worden onder het Sprankenhof label verkocht in de winkel.

Zoek je voor meerdere dagdelen een gevarieerde dagbesteding dan kan de tuin en de keuken ook gecombineerd worden. Kom gerust eens langs om beide plekken te ervaren. Het is fijn als je van te voren een afspraak maakt.

Dinsdags werken wij in de keuken. Woensdag en vrijdag in de tuin. De dagen worden om en om aangeboden zodat je kunt kiezen voor een combinatie of enkel de keuken of de tuin als dagbesteding.

 

 

Chat openen
1
Hallo,

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit. Start hier dan een whatsapp chat, ik denk graag met je mee.

Groet,

Nanda