Zaterdag 2 juli is er weer een prikkelarme open dag van Moergoed. Geïnteresseerden kunnen op een ongedwongen manier kennismaken met de mogelijkheden van de dagbesteding bij Moergoed. De open dag is voor maximaal 10 mensen. Op deze manier blijft de dag rustig en hebben wij de mogelijkheid elkaar écht te ontmoeten. Tijdens de open dag drinken wij met onze groep een kop thee en geef ik een rondleiding door de tuin en keuken. Daarna ben je vrij om de tuin zelf nog te bezoeken of om weer naar huis te gaan. Om het kleinschalig te kunnen houden graag wel eerst aanmelden via onderstaand formulier, in het opmerkingenveld kun je invullen met hoeveel personen je wilt komen.

We starten om 11.30 uur.

Spreek je liever een keer alleen af of kun je niet op 2 juli, dan kan op een ander moment afspreken natuurlijk ook. Mail of bel voor een afspraak.

Om nog een betere indruk te krijgen van de tuin ga dan naar www.sprankenhof.com. Dit is de locatie waar de dagbesteding plaatsvindt. Op zondag 3 juli is hier een algemene open dag, voor iedereen die het leuk vindt om Sprankenhof te bezoeken. Er worden diverse activiteiten en rondleidingen georganiseerd. Wees welkom!

Aanmeldformulier open dag:

   

  Chat openen
  1
  Hallo,

  Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit. Start hier dan een whatsapp chat, ik denk graag met je mee.

  Groet,

  Nanda