Geboren en getogen in de Achterhoek zijn rust en natuur altijd belangrijke elementen in mijn leven geweest. Toen ik verhuisde naar het centrum van Tilburg, voor mijn studie geestelijke verzorging, werd dit alleen maar sterker voelbaar.

Tijdens de afronding van mijn masterstudie aan de hogeschool Theologie Levensbeschouwing werd mijn liefde voor de bijen aangewakkerd. En volgde ik diverse imkercursussen.

Ik leef vanuit het idee dat wij allemaal met elkaar in verbinding staan; mens, dier en natuur. Zelf ken ik dan ook maar al te goed de rustgevende werking van het bezig zijn tussen de bijen en letterlijk met de handen in de aarde om mijn eigen groente te oogsten.

Het begon voor mij als een droom om mijn studies en de natuur bijeen te brengen in mijn werk. Wat een geluk dat ik op het erf van Sprankenhof in Udenhout terecht ben gekomen en daar Moergoed kan opbouwen. Waar ik de deelnemers de aandacht en ruimte wil geven om op een prachtige locatie mee te werken. Om ze de grond te bieden waar ze zichzelf kunnen ontdekken en bijdragen in wat ze kunnen.

Zelf werken met plezier is voor mij een voorwaarde om mensen goed te kunnen begeleiden.

Tot ziens bij Moergoed,

Nanda

Chat openen
1
Hallo,

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit. Start hier dan een whatsapp chat, ik denk graag met je mee.

Groet,

Nanda