Dagbesteding
De dagbesteding bij Moergoed wordt betaald vanuit iemands persoonsgebonden budget (PGB), wet langdurige zorg (WLZ) of vanuit eigen middelen. Om te onderzoeken of iemand in aanmerking komt voor een PGB, moet er contact worden opgenomen met de gemeente waarin iemand woonachtig is. Omdat elke gemeente andere tarieven aanhoudt voor PGB’s wordt er per persoon gekeken naar de vergoeding voor de dagbesteding. Moergoed houdt de aanbevolen tarieven van de gemeenten en de WLZ aan. Dit kan jaarlijks wijzigen.

Vervoer
Mocht je niet met eigen vervoer naar de dagbesteding kunnen komen, dan is het soms ook mogelijk om vervoer vergoed te krijgen vanuit de WMO of WLZ. Moergoed is momenteel druk bezig vervoer van en naar de dagbesteding in Udenhout te realiseren om aan deze vraag te voldoen. Wil je gebruik maken van vervoer via Moergoed, neem dan gerust contact op om te overleggen wat er momenteel al mogelijk is.

Chat openen
1
Hallo,

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit. Start hier dan een whatsapp chat, ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Groet,

Nanda